RÓLAM

RÓLAM

HIVATÁSOM

Illés Krisztina mesterkozmetikus vagyok. Azért választottam hivatásomul a kozmetika világát, mert a szépség vonzásán túlszámomra ez a szakma jelenti az alkotás örömének kiteljesedését, nőiességem megélését.

Kozmetikám létrehozásával az volt a célom, hogy mindazt, amit a szépségápolás számomra jelent, megosszam másokkal, a tudásom legjavát adva tegyek azért, hogy szépségápolási tanácsaimat, illetve más szolgáltatásaimat igénybe vevő vendégeim a kozmetikámban feltöltődjenek, megújuljanak, és igény szerint a modern orvostudomány és kozmetológia fejlesztéseiről tudomást szerezzenek, vívmányaik által szépülhessenek.

Mióta világ a világ, a nőnek szüksége volt egy helyre, ahol kipihenheti magát, a vonásait rendezheti, a szépségápolás azon területeit is igénybe veheti, amelyekre máshol nincs lehetősége.

Ezért számomra egy munkával eltöltött nap nem érhet véget másként, csak azzal a tudattal, hogy minden vendégemnek a tudásom legjavát, száz százalékot nyújtottam, képességeim szerintmindent megtettem azért, hogy adottságaiból a szépsége maximumát kihozzam.

illeskriszta-portre

SZAKTERÜLETEM: SZEMÖLDÖK TETOVÁLÁS ÉS FORMÁZÁS

Korán felfigyeltem arra, hogy az arc egyik legfontosabb része a szemöldök, így annak formázását, illetve a tetoválást választottam saját szakterületemül a kozmetika világán belül. Húszéves szakmai tapasztalat birtokában kijelenthetem, hogy a tökéletes tetoválás titka nem merül ki a legkiválóbb anyagok használatában.
A precíz, alapos munka is csupán egy hozzátevője a kidolgozott tetoválásnak. A hozzám bizalommal forduló vendég arca, személyisége, stílusa ugyanilyen fontos részea számára tökéletes vonal megalkotásának.

A szemöldökformázásnál egészen apró, szinte leheletnyi különbségek is óriási változást jelenthetnek, ezért a kozmetikusnak minden részletre oda kell figyelnie. Nem szabad figyelmen kívül hagynia azt a tényt sem, hogy arcunk változásával, a kor előrehaladtával szemöldökünk ívének, helyének is változnia kell, hogy mindig a tökéletes arc harmóniáját sugározza.

Csak a tökéletes szemöldök megalkotása után állhatunk neki a tetoválásnak, hiszen a cél az, hogy az utcán sétálva ne a tetoválásunkat lássák, hanem minket, mint természetes, legvonzóbb, legkifinomultabb valónkat. Hiszen ez volt a célunk: a megfelelő szemöldök létrehozásával kihozni a vendég arcából a legtöbbet, a legjobbat, annak tökéletes formájában megmutatni azt!

SZAKMAI PUBLIKÁCIÓ

borsa.hu

” Illés Krisztina mesterkozmetikusnak kábé minden napra jut legalább egy szemöldöktetkó, de közel sem abból a fajtából, amire gondoltunk. Szakemberünk mélységesen egyetért: legalább 12 éve annak, hogy a csíkszemöldök egyáltalán nem divat, mondja. És hogy ő mégis mit csinál? A természet adta ív egyenetlenségeit korrigálja, illetve tökéletesíti a „hozott anyagot”. Hangsúlyosabbá, szebbé, íveltebbé teszi a vonalat, vagy a színekkel játszik, és azzal emel ki – összedolgozza a meglévő szálakat, a színt, a szőrt a bőrrel. “