NAJA FOREST BEAUTY

NAJA FOREST BEAUTY

Naja Forest Beauty

VEGAN BŐRÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

Immunrendszerünk működése, szervezetünk védelme szempontjából kulcsfontosságú bőrünk állapota.

A bőr sokféle feladatot lát el, számos funkciója kulcsfontosságú ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Bőrünknek pszichológiai szempontból is nagy jelentősége van. A bőr állapota jelzi a leginkább látható módon egészségi állapotunkat. 

,,A Naja Forest Beauty színtiszta természet, minden hozzáadott adalékanyag mentes VEGAN termékcsalád elerhető áron, melynek hatóanyagai a bőr természetes védekező képességet segítik, kijavítva és újjáépítve a bőr sejtjei közötti kommunikációt, ezáltal gyógyító, regeneráló hatású. Ezért egyedülálló módon ajánlott minden bőrtípusra, a szeborreás bőrre, a zsír és vízhiányos bőrre és az érzékeny, rozaceara hajlamos bőrre egyaránt.

A bőrt természetes hatóanyagai által ránctalanítja, hidratálja újra struktúrája, hidratáló hatása a bőr felszíni és a mélyebben fekvő sejteket és segíti a mikrohialiron által és hatasa azonnal érezhető. A krém hatóanyagai a bőr mélyebb rétegein kerszetül fejtik ki hatékonyságukat, ezáltal a bőr azonnal hidratáltabb, feszesebb, ránctalanabb lesz. 

A gombák jótékony hatása miatt a bőr barrier funkcióját erősíti, így a hámban található és sejteket védi és gyógyítja.

Naja Forest Beauty Kozmetikumok Illés Kriszta

Érfal erősítő hatása miatt EE krém hatású, ezért jó sminkalapként működik. A termék család minden egyes tagja önmagában is látványos javulást hoz, de egymást kiegészítve átfogó védelmet nyújtanak. Kiegészítő hatóanyagként is használható mivel természetes gyógyító hatása miatt nem ütközik más jó minőségű termékeket és nem okoz allergiát.,, Illés Krisztina kozmetikus mester, Zsidró Szalon

Naja Forest Beauty Reishi Kozmetikumok Illés Kriszta

A Naja Forest természetes eredetű összetevőket használ és a gombák aktív hatóanyagait eddig példátlan mértékben hasznosítja, mint például a Reishi (Ganoderma lucidum, Pecsétviasz gomba), Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill)

A bio alapanyagok és hatóanyagok tisztelete és felhasználása a kezdetektől fogva a Naja Forest szívügye volt.

Naja Forest Beauty Reishi Kozmetikumok Illés Kriszta

Fontos szempont nyirokrendszerünk tehermentesítésénél, hogy az amúgy is túlterhelt rendszert ne terheljük tovább mérgekkel. Utóbbiak közé sorolhatók a testápoló szerek, kozmetikumok is. Újabban egyre több kritika éri az alumíniumsókat tartalmazó dezodorokat, amelyek gátolják a verejtékképződést, ezért hatásukra sokkal több salakanyag marad a szervezetben, amelyet a nyirokrendszernek kell elszállítania.

A bio kozmetikai készítmények gyengédek a bőrhöz. 

Gondoljon csak bele, hogyan lehetne szépülni egy olyan termékkel, amely a bőrét kiszárítja, és megfakítja? Csakis ideiglenes előnyökkel is rendelkeznek a kémiai alapú kozmetikumok. Szeretné, hogy a bőre elöregedjen? Szeretné növelni a krónikus betegségben szenvedő betegek kockázatát?

Nyilvánvaló számomra, hogy az igazi szépség a belső kisugárzásból fakad, és a kozmetikumok egyszerűen csak kiegészítőként szolgálnak.

A hagyományos szépségápolási termékek kőolajalapú összetevőket használnak, és rendszerint számos más vegyszert is alkalmaznak a gyártási folyamat során. Ezek a vegyületek tipikusan durva anyagok, például kőolaj, alumínium és ólom.

Valójában nagyon sok testápoló és arckrém tartalmaz alumíniumot. Az egészség tudatos vásárlók már paraben mentes kozmetikumokat vásárolnak.

A Naja Forest Beauty egyik fő célkitűzése, hogy vevőinek csúcsminőségű BIO bőrápolási termékeket nyújtson elérhető áron. Nagy hangsúlyt fektet a termékek élvezetes használatára, az elbűvölő textúrákra, a kellemes illatokra.

Annak érdekében, hogy a termékek aktív hatóanyagai maximálisan ki tudják fejteni hatásukat, a termékeket rendszeresen kell használni.Termékeink egyediségét hangsúlyozza az egységes illatvonal. Kellemes, nem túl hivalkodó, édes illatát az egyedileg kombinált bio illóolaj keveréknek köszönheti. Felélénkíti a bőrt, derűt és melegséget sugároz.

A GOMBÁK VARÁZSEREJE-Bár a hagyományos kínai orvoslásban évezredek óta használják, a szépségipar csak most kezdi felfedezni.

,,Az örök fiatalság receptje,,-bio kozmetikai vonal kollagénnel, hialuronsavval és fiatalító hatású Reishi kivonattal.

Naja Forest Beauty

TERMÉKEK

Bioaktiv Arckrem Reishi

ARCKRÉM

Naja Forest Agyag Maszk

ARCMASZK

Bioaktiv Testapolo Naja Forest Beauty Illés Kriszta

TESTÁPOLÓ

Naja Forest Kezkrem Blazei

KÉZKRÉM

Naja Forest Sejtmegújító Szérum

SEJTMEGÚJÍTÓ SZÉRUM