BŐRÁPOLÁS


21. SZÁZAD

A BŐRÁPOLÁS KORA

sminktetovalas-illes-kriszta-budapest-zsidro-szalon-borapolas
sminktetovalas-illes-kriszta-budapest-zsidro-szalon

A mai világban, amikor szinte mindenhol beszerezhetők a világmárkák, elérhetők és nyomon követhetők a divatvilág trendjei, s stylist segítségével bárki megalkothatja önmagára szabott imidzsét, a bőrápolás különösen fontos helyet foglal el a szépségápolás világában.
Az életkor meghosszabbodásával a nők örök fiatalság utáni vágya is növekedett, s talán soha nem voltak annyira fontosak és oly mértékben elérhetőek az orvostudomány fejlesztései, mint most. Joggal jelenthetjük ki, hogy bőrünk állapota, annak fiatalon, frissen tartása, jól ápoltsága sokkal inkább kifejezi a világban elfoglalt helyünket, mint bármi más.

sminktetovalas-illes-kriszta-budapest-zsidro-szalon-borapolas-illes-kriszta
sminktetovalas-illes-kriszta-budapest-zsidro-szalon-szajtetovalas

Ezért különösen fontos számomra, hogy szakmai tudásomat folyamatosan frissítsem, új termékcsaládokkal, technológiákkal ismerkedjem meg, szakmai fórumokon, továbbképzéseken vegyek részt, s vendégeim számára évről évre az elérhető legjobb minőséget prezentáljam.
Mivel folyamatosan figyelemmel kísérem a külföldi piacokon felbukkanó új technikákat és brandeket, lépést tartok velük, így a nemzetközi trendek kiemelkedő termékei éppúgy inspirálják saját kozmetikai palettámat, mint a hazai fejlesztések.

Rendszeresen járok külföldre, hogy a piac legújabb, legkülönlegesebb alapanyagait, termékeit beszerezzem, s hogy vendégeim mindig a világ élenjáró, különlegességében és minőségében luxuskategóriás szolgáltatásaiban részesülhessenek.

Bízom benne, hogy a szépségápolás, amit a kozmetikámban közvetítek, megtalálja a közönségét, s hogy azok a nők, akik hozzám hasonlóan vélekednek az életről, a szépségről, ugyanolyan lelkesedéssel élnek a tudomány és a kozmetika fejlesztéseivel, amilyennel én alkalmazom őket vendégeim elégedettségére.


AMIVEL MEGFIATALÍTALAK

SOTHYS

sothys_sejmegujitas_pelling_kozmetika_illes_krisztina_budapest

Sejtmegújítás és peeling

Sejtmegújító kezelés a bársonyos és üde bőrért. A kezelés orvosi technológián alapul – ez az ún. cosmeceutic-irányzat -, melynek célja a bőr természetes egyensúlyának visszaállítása. Azonnali és hosszantartó eredményt biztosít: selyempuhaságú, tiszta és hibátlan bőr már egyetlen kezelés után is!

sothys_energizing_kozmetika_illes_krisztina_budapest

Energizing

A Sothys legújabb intezív kezelése visszaadja a bőrnek az elveszett energiát, így az újra bársonyos tapintású és ragyogó fényű lesz. Az univerzális kezelés bőrtípustól és életkortól függetlenül mindenkinek a legmegfelelőbb ápolást biztosítja. Az Energizing kezelés tisztítással is kiegészíthető.

sothys_anti_aging_kozmetika_illes_krisztina_budapest

Anti-aging

A Sothys anti-aging programja a bőr életkorához mérten mindig az éppen szükséges védelmet és kezelést biztosítja a ráncok ellen. Az anti-aging aktív krémek a mindennapi védelmet biztosítják az újabb ráncok kialakulása ellen. Hatóanyagait célirányosan, a bőr életkorának megfelelően válogatták
össze.

sothys_szemkornyek_apolas_kozmetika_illes_krisztina_budapest

Szemkörnyék ápolás

Az exkluzív Sothys szemkörnyék ápoló kezelés, mely egyszerre szünteti meg a szem alatti sötét karikákat, valamint a szemhéj duzzanatát és mérsékli a ráncokat is. Különleges kezelési protokoll: masszázs kézzel és egyedi tervezésű porcelán kanállal, mely jeges, ám nagymértékben fokozza a méregtelenítő folyamatokat.


AMIVEL KÉNYEZTETLEK

KLEANTHOUS

Myserum_gruppe

Cellural system arckezelés

KLEANTHOUS elsőként mutat be egy tökéletesen új Anti-Aging kezelést, mely a bőr egyéni igényeinek és rendszerének felel meg. Személyre szabott kezelések és termékek, melyekben a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagait vonultatja fel.

sbl

Skintone arckezelés

Hogy Önnek soha többé ne kelljen a korára gondolnia KLEANTHOUS kifejlesztette az egyedülálló és innovatív ápolócsaládját, a SkinTone-t. Függetlenül korától és bőrtípusától, nőknek és férfiaknak egyaránt alkalmas, és a bőrfiatalítás alapegységében: a sejtben hat.

24_7Display_weisse_verschl_dunkler_27_09_10

24/7 arckezelés

Bőrünk reagál a környezeti hatásokra és változásokra: túl van terhelve, és ez megmutatkozhat szárazságban, vagy fénylő foltokban. A 24/7 termékcsalád cell supporting molekulákkal aktívan támogatja a bőr működését. Így az újra fel tudja építeni saját védőrendszerét, biológiailag megfiatalodik.

silia-body-concept

Silia testkezelés

A SILIA body concept ápolócsalád testünk minden pontján megfelel a legkülönbözőbb igényeknek, ugyanakkor filozófiája egy és ugyanaz: hogy Ön minél közelebb kerüljön álmai alakjához. Az alapanyagok (bambusz, komló, tengeri alga stb.) alapozzák meg termékek kiemelkedő hatékonyságát.

Sothys-Logo
kleanthous-science-logo_fg